Share Poll

Poll link

500 px
350 px
250 px
Preview

widget preview:

Width - px Height - px

Close preview
! You are using a non-supported browser Your browser version is not optimised for Toluna, we recommend that you install the latest version Upgrade
Our Privacy Notice governs your membership of our Influencer Panel, which you can access here. Our website uses cookies. Like in the offline world, cookies make things better. To learn more about the cookies we use, check out our Cookies policy.

niribas

  2 months ago

Bagi penggemar air kopi, bagaimanakah cara anda membancuh air kopi anda di rumah?

Cara saya mudah saja, tak ada brewing, dripping bagai... dan tak ada pakai mesin kopi khas yang mahal-mahal tu pun. Saya cuma bancuh Nescafe Dark Roast instant powder tu dengan sedikit gula perang, coffeemate dan caramel syrup. Pastu kalau dah bosan dengan 'resipi' yang itu, tukar ke style lain pula... bancuh Nescafe dengan susu pekat manis saja. Sedap juga.

Anda pula? :)
Reply
Post

iyman®

  2 months ago
Nak 1 Reply
0 comments

iyman®

  2 months ago
Tambah milo Reply
0 comments

qayraameena

  2 months ago
Ye Reply
0 comments

CindyQing

  2 months ago
Kopi susu baru air panas Reply
0 comments

thelma.soter.satas

  2 months ago
Macam biasa Reply
0 comments

abo77king

  2 months ago
ikut mood,, kalau masa tu malas,, air suam pun boleh!!! Reply
0 comments

heppizaki

  2 months ago
saya pun simple jer...saya beli kopi cap Tesco yg instant tu....tambah creamer tepung ngan gula sikit...buh air panas...siap! step2 dia? haa tu rahsia "kerajaan" huahahha :P Reply
4 comments

Copied to clipboard

You’re almost there

In order to create content on the community

Verify your Email / resend
No thanks, I’m just looking

OK
Cancel
We have disabled our Facebook login process. Please enter your Facebook email to receive a password creation link.
Please enter a valid Email
Cancel
We're working on it...
When you upload a picture, our site looks better.
Upload